veenhuus-logo-wit-footer
Privacy Policy

Privacy Policy

Privacy Policy

Privacy Policy

Privacy & Cookies @ 't Veenhuus

Privacy

Hieronder vind je onze privacyverklaring. Hierin staat beschreven hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan. We raden je aan om dit zorgvuldig te lezen. Het gaat per slot van rekening om privacy en daar mag wat ons betreft geen onduidelijkheid over bestaan.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@hetveenhuus.nl

Cookies
Ook vind je op deze pagina ons cookie beleid. Dit zijn kleine (tijdelijke) tekstbestanden. Dankzij cookies hoef je bijvoorbeeld niet steeds dezelfde informatie in te voeren wanneer je bij ons terugkomt. Ook helpen ze om onze website beter te maken. Klik hier om direct naar het cookiebeleid van ’t Veenhuus te gaan. 

Cookies accepteren
Als je optimaal gebruik wilt maken van onze website, dan is het nodig dat je onze cookies accepteert. Dit doe je gemakkelijk door onze cookie melding te accepteren. 

Overig
Waar wij hieronder spreken over ’t Veenhuus, bedoelen we ’t Veenhuus VOF & Stichting ’t Veenhuus, daar beiden rechtsvormen onlosmakelijk verbonden zijn aan deze website.
 

Privacyverklaring ’t Veenhuus

Op onze website worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Vanuit ’t Veenhuus vinden wij zorgvuldige omgang met persoonsgegevens belangrijk. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

’t Veenhuus VOF & Stichting ’t Veenhuus zijn de verantwoordelijken voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 01-09-2018.

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het gebruiken van onze website verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • E-mailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • IP-adres

 

Registreren
Het kan zo zijn dat bij bepaalde onderdelen van onze website u zich eerst moet registreren. Na registratie bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de desbetreffende dienst en/of overeenkomst.

Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van een overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze website kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Toegang portaal
In het geval dat registratie nodig is gebleken, kunt u toegang krijgen tot een beheeromgeving waar u zelf zaken kunt instellen, opgeven en wijzigen (portaal).

Afhandelen bestelling
In het geval dat u bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. Indien nodig voor een goede afhandeling kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover leest u verderop in deze privacyverklaring.

Reclame
Wij kunnen u, naast de informatie op onze website, ook op de hoogte brengen van onze nieuwe producten en diensten: per e-mail of via social media kanalen.

Contactformulieren & nieuwsbrief
Wij bieden via onze website de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen. Met uitzondering van enkele verplichte gegevens, nodig voor de juiste verwerking van het formulier, kiest u zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Wij bieden daarnaast een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Uw e-mailadres wordt slechts met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

Locatiegegevens
Indien nodig voor een specifieke dienst of onderdeel op onze website, kunnen wij locatiegegevens (GPS) van u verzamelen. Hiervoor wordt op het moment zelf uw toestemming gevraagd.

Tevens kunnen deze (locatie) gegevens opgeslagen en verwerkt worden door de aanbieder van bijvoorbeeld navigatie/kaartensoftware, zoals Google Maps, maar gegevens kunnen ook worden gebruikt door bijvoorbeeld Google of Apple zelf. Wij hebben hier geen invloed op. Wij raden u aan de relevante privacyverklaringen te lezen van de desbetreffende aanbieder.

Publicatie
Wij publiceren uw klantgegevens niet.

Advertenties
Onze website kan advertenties vertonen.

Verstrekking aan derden
Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst.

Cookies
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij u uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Uw verder gebruik van onze website vatten wij op als toestemming voor dit gebruik van cookies.

Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies en applicaties. Toch hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, zie graag de privacyverklaringen van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben daarvoor een bewerkers overeenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Hierbij hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Daarnaast, tot slot, laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Bewaartermijnen
Wij bewaren gegevens maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
’t Veenhuus
Veenlustplein 16,
9641 MG Veendam.
info@hetveenhuus.nl
06-23651024

Cookiebeleid ’t Veenhuus

’t Veenhuus maakt gebruik van Javascript, cookies en web bakens om het surfgedrag te vergemakkelijken. Omdat het belangrijk is dat iedereen weet wat er op zijn/haar computer wordt opgeslagen hebben we dit cookie statement opgesteld. Van deze drie, zijn cookies de enigen die daadwerkelijk op de computer worden opgeslagen.

Overige technieken om cookies te laten werken.

  • Web bakens

Een web baken is een transparante pixel op een website. Als deze geladen wordt, wordt bekend hoe vaak en op welke tijdstippen de webpagina’s worden geladen. Op deze manier valt te meten welke webpagina’s beter presteren dan anderen.

  • Javascript

Javascript wordt gebruikt om website interactief te maken. Het javascript zorgt er verder voor dat het systeem de benodigde informatie kan verzamelen.

Voordelen van het accepteren van cookies.

Het Javascript, de cookies en de web bakens werken in feite dus samen om zoveel mogelijk gebruiksgemak te creëren. Door deze technieken te accepteren zal de internetervaring op onze pagina’s optimaal zijn. Dit betekent als bezoeker het volgende:

  • Het browsen over verschillende internetpagina’s zal sneller gaan.
  • Alle internetpagina’s worden goed ingeladen.
  • Producten kunnen in de winkelmand geplaatst worden tijdens het winkelen.
  • Advertenties zullen worden aangepast aan eerder vertoond surfgedrag en voorkeuren.
  • Advertenties zullen niet continue opnieuw vertoond worden.
  • Je blijft ingelogd op de website nadat je een keer bent ingelogd.

Cookies van derden.

Externe partijen plaatsen cookies op onze website. Welke cookies dit precies zijn en wat zij met de gegevens hiervan doen is te lezen in het privacybeleid en de cookie verklaring van de desbetreffende partij.

Welke cookies zijn te vinden op onze website?

Cookies zijn onder te verdelen in soorten cookies. De soorten cookies, die op onze website staan, zijn:

  • Functionele cookies
  • Analytische cookies
  • Advertentie cookies
  • Sociale media cookies

Functionele cookies

Deze cookies houden de website functionerend. Functionele cookies plaatsen we standaard zodat de website naar behoren blijft werken. De functionele cookies, die op onze website staan, zijn:

  • Google Tag Manager

Analytische cookies

Analytische cookies worden gebruikt om gebruiksgegevens van onze website te verzamelen. Zo kunnen we samen, met partijen die ons helpen, de website verbeteren en uiteindelijk optimaliseren. De analytische cookies, die op onze website staan, zijn:

  • Google Analytics

Advertentie cookies

Dit zijn cookies die worden geplaatst door onszelf en door externe partijen. Wij plaatsen ook cookies op andere webpagina’s. De informatie van deze cookies wordt gecombineerd om advertenties zo relevant mogelijk te maken. Zo krijgen gebruikers enkel meest relevante advertenties en wordt ervoor gezorgd dat dezelfde advertentie niet te vaak herhaald wordt. De advertentie cookies, die op onze website staan, zijn:

  • Facebook
  • Onvoorziene cookies

Doordat sommige advertenties werken met zogeheten embedded elementen valt niet altijd te controleren welke cookies hierin geplaatst worden. Embedded elementen zijn stukken tekst, video’s of plaatjes die door externe partijen op onze website worden geplaatst. Als er gebruik wordt gemaakt van een cookie die niet in deze cookie verklaring voorkomt dan horen wij dit graag. Dan kunnen wij bij de externe partij achterhalen waar deze cookie voor dient en wat deze doet.

Cookies verwijderen of cookie-instellingen wijzigen.

Als je je cookies volledig wilt verwijderen, bepaalde sites volledig wilt blokkeren of je cookie-instellingen wilt aanpassen dan kan dit in de instellingen van je webbrowser. Per webbrowser verschilt dit proces, de stappen per verschillende webbrowser zijn gemakkelijk te vinden via de zoekpagina van Google.